Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 27. tammikuuta 2014

Yksipuolista

Ainoastaan sini- ja talitiaisia oli tänäänkin lintujen syöttöpaikalla. Ihmeen paljon niitä olikin tällä kerralla kun yleensä vain muutama piilottelee pensaassa.Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, mutta viima sai ilman tuntumaan niin kylmältä, vaikka pakkasta oli hyvän matkaa alle kymmenen asteen.

7 kommenttia:

 1. Tintit ovat niin ihania - etenkin, jos niitä saa kuvattua. Meillä värjöttelevät kuusen suojissa ja sitten lentelevät - viuh, vauh...

  Upeita kuvia!

  VastaaPoista
 2. Hyvä että, edes tinttejä. Meillä ei ole tänään tehnyt muuta kun satanut lunta ja tuullut. En viitsinyt edes nokkaani ulos laittaa.

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat. Ihania on tintti ystävät.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti aurinko saisi linnut liikkeelle!
  Täälläkin oli melkoinen viima tänään!

  VastaaPoista
 5. Talitiaiset ovat kyllä kiitettävästi esillä ja mukavahan niitä on katsella. Kuvauksellisiakin ovat, kuten kuvasi todistaa. Talitiaiset ovat hieman syrjittyjä, kuten naakat ja variksetkin kuvausmielessä ja ihan syyttä. Loistavia kohteita ovat.

  VastaaPoista
 6. En oo vielä tintteihin kyllästynyt, sillä meillä ainakin on lajeja aika vähän asuinalueella. Ei näy pyrstötiaisia, tilhiä, urpiaisia jne. Tintit onneksi sentään! Aurinko tuo värit esille ja nättejä ovat!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteistanne! Onneksi on noita tinttejä, sillä muuten olisi kuvattavat aika vähissä :) Joka kerta rannalla kulkiessani käyn niitä ruokintapaikalla katsomassa.

  VastaaPoista