Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 18. tammikuuta 2014

Veivi ynnä muutaTottahan tänäänkin olen käynyt nauttimassa kauniista pakkassäästä. Voin sanoa, että muutaman kuvan otin :)Nyt olisi ollut oiva tilaisuus saada oravasta kuvia mielin määrin, niin enkös lähtenyt liikkeelle makroputken kanssa.

12 kommenttia:

 1. Raahasin tänään "varan" vuoksi kolmea putkea, eikä muulla juuri tehnyt mitään kun makrolla. Ihmeellinen sää, kosteutta nousi jostain taivaalle, että näin -20 C pakkasella sateenkaaren tms. Sellainen kummallinen "sumu" siis. Huomenna uusi päivä ja kaikki putket mukaan! :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksesta, Tillariina! Olen aina yhdellä putkella liikkeellä ja sitten harmittelen :) Tänään ( sunnuntaina) olikin kylmemmän oloista kuin aiemmin. Kosteampaa jotenkin ja pieni viima.

   Poista
 2. On sinulla ihanat kuvat esillä'. Viikonloppua-hyvää sellaista.

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvä kurrekuva ja sait ilmeisesti kroppaamalla hyvän kokoiseksi. Tuo yläkuvan veivi laittoi katsomaan pidempään ennekuin aukesi. Missä tuommoista käytetään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkin verran olen kurrekuvaa rajannut. Päästi tosin aika lähelle. Tuo veivi on semmoisesta veneen kuljetusalustasta. Onko se nyt traileri vai mikä nimeltään.

   Poista
 4. Tuo ylimmäinen kuva on hauska. Veivi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu'u on se veivi vai pitäisikö sanoa kampi :) Ainakin sillä väännetään:)

   Poista