Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 22. helmikuuta 2014

Lepakko

 Minulla oli tässä yhtenä päivänä tilaisuus nähdä ihan oikea lepakko :) En ole moista otusta päässytkään aiemmin näin läheltä katsomaan.

 Eilen lähdin pyöräilemään tarkoituksena kuvata sorsia samassa paikassa kuin tässä taannoin, jopa leipää oli nyt mukana. Sielläpä olikin niin kova tuuli, että hyvä kun pystyssä pysyi. Ei ollut lintuja, paitsi yksi sorsa ja kyhmyjoutsen kauempana saaren edustalla tuulen suojassa:(

 Nollaa näytti mittari ja tien pinta oli kuiva. Kallioleikkauksen jääpuikoista valui kuitenkin vesi. Ja sitten alkoi sataa jotain piikkejä.

Onneksi on näitä tinttejä :)

15 kommenttia:

 1. Ihanan hurmaava lepakko! En ole itse nähnyt koskaan lepakkoa muuten kuin kuvissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta lepakot ovat ruman kauniita ,toisaalta hieman pelottavan oloisia.

   Poista
 2. Hieno kuva lepakosta! En ole ikuna noin läheltä lepakkoa myöskään nähnyt.
  Komeat jääpuikot ja onneksi on noita tinttejä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin aika pieni kun kotona lepakko lensi avonaisista ovista sisälle keittiöön eikä sitä menty lähelle tuijottamaan. Oli siinä äidillä töitä, että sai sen ulos.

   Poista
 3. Komeita jääpuikkoja. Lepakot on jotenkin pelottavia, minusta, en tiedä miksi:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ne vampyyrit tekevät kaikista lepakoista pelottavia :)

   Poista
 4. Olen kerran ja onneksi kauan sitten ihan kotipihalla kesäiltana säikähtänyt nähtyäni lentävään hiireen, joka tuntui menevän aivan liian läheltä hiuksia! Mieluiten katselen niitä telkkarista tai näin kuvista. Jotain sellaista niissä on, että ei...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnkesi tuo kyyhötti paikoillaan ja sain rauhassa ihailla. Jos olisi lentoon lähtenyt yllättäen niin en tiedä, mitä olisin sanonut :)

   Poista
 5. Voi mahoton miten hienoja kuvia sinä otat, tulin lukijaksi. Voi sitä Vuodatusta kun sillai hukkaa asioita. Kaunista viikon jatkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 6. Vielä tässä sen verran, että oletko huomannut sinun kuviasi on hävinnyt sivustolta, kävin katsomassa sieni kuviasi ja ainakin 7 elokuuta 2012 eteenpäin oli kuvat hävinneet. Anskulta oli kanssa hävinnyt kuvat ja hän otti sanavahvistuksen käyttöön ja niin otin minäkin, en tiedä onko siitä apua. Mulle on tullut anonyymi kommentteja mitkä eivät näy blogissa mutta sähköpostissa kyllä ja epäilen, että josko niiden takia häviää kuvat, mulla on ainakin vielä kuvat tallella tai ainakin pitäis olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihdoin puolitoista vuotta sitten konetta ja silloin koneen mukana ollut virustorjunta poisti kaikki ne kuvani, jotka olivat Picasan julkisissa kansioissani. Syyksi ilmoitti, että ei tietoa alkuperästä, joten voivat olla vaarallisia. Ne säilyivät, jotka olivat blogin omassa kansiossa. Osan kuvista palautin, mutta niitä on ilmeisesti vieläkjin kateissa. Täytyy tutkia asiaa uudestaan. Noita anonyymejä ilmestyy tosiaan roskapostiin.

   Poista
  2. Ja sitten olen myös poistanut Picasasta joitain kuvia, ennenkuin huomasin niiden poistuvan myös blogista :)

   Poista
  3. Tutkin asiaa ja niitä kuviahan puuttuu vaikka kuinka paljon. Joitain jo palautin, mutta vielä riittää töitä :)

   Poista
  4. Kamalaa mitä virustorjunta voi saada aikaan, siinä on ihan hirvee homma ruveta laittamaan takaisin kuvia, mulla osa vanhoista kuvista on photobucketissa, toivotaan että eivät häviä....

   Poista