Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 13. marraskuuta 2012

Jo sitten osaa olla hankalaa

Ihmeen kaunis päivä tänään!

Hankalaa on se kun yritin poistaa toisesta blogista ( Vuodatuksessa) vanhoja kirjoituksia, joista kuvat hävisivät kesällä, ilman tulosta. Enkä saanut uusia kuviakaan sinne lisättyä. Kaiken hyvän lisäksi kokeilin siirtää sitä tänne Bloggeriin, mutta taidot loppuivat kesken :(

4 kommenttia:

 1. Kyllä se vuodatus taitaa olla todella tiensä päässä. Harmi! Olisin kyllä mielelläni jatkanut siellä, kun oli tuttu ja "turvallinen" - no, turvallinen ainakin viime kesään asti. Minä olen tosi tumpelo näissä ATK-hommissa. Siirsin kopioimalla yksi kerrallaan enkelikalenterin kirjoitukset bloggeriin. Olihan siinä hommaa, mutta muutakaan tapaa en keksinyt.

  VastaaPoista
 2. Äläppä muuta 'viserrä' kauhniina päivänä.
  Pilihven meinas mullaki vettää - pariviikkua asettelin ohojelmia konheele.
  Kyllä se vielä 50-vuotta nuoremmala varhman käyttää - mutta tällä iälä alakaa jo mietityttämhän...!
  Enhän mie muuten tätä tekis - pittää kokkeilla pystyy'kö...?
  Toivotan voimia Sinulekki...

  VastaaPoista
 3. Minäkään en onnistunut siirtämään, joten jätin sinne. Annan blogin elää siellä omaa elämäänsä, laitoin vain linkin bloggeriin, kun vuodatyuksessa minulla kuitenkin oli kaikenlaisia ohjeita yms. Voi olla joskus itsellekin hyödyksi.

  VastaaPoista
 4. Noista kuvien siirroista. Kannattaa tallentaa ne sieltä edellisestä blogista ensin takaisin omalle koneelle,ja sitten vasta uuteen blogiin. Se tapa ainakin toimii, mutta on tietty työläs jos on paljon kuvia.

  VastaaPoista