Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Sähisevä joutsen ja muutakin

Kaunista auringonpaistetta oli eilisellä rantakierroksellani muutamilla pilvillä höystettynä. Kylmä tuuli oli melkoinen, hyvä, ettei vienyt mennessään. Jäät ovat paikoin sulaneet.

Mustarastas naaras oli ruokintapaikalla aterialla pitkän tovin.

Kuviakin tuli otettua muutama :)

Suraavat kuvat ovat toissapäiväisiä eli maanantailta. Harmaata oli kun, lähdin liikkeelle, vaikka aamusta taivas oli täysin pilvetön. Tämä kovasti sähisevä joutsen liikkui jäällä maha jäätä viistäen. Miksi, liukkaudenko tähden. Variksetkin liukastelivat kulkiessaan, mikä näytti aika huvittavalta. 

Kovasti seurasi liikkumistani.

Merihanhia lähistön pikkusaaressa. 

9 kommenttia:

 1. Ihanat mustikset! Jospa joutsen juuri tuota liukkautta sähisi, harmittaahan se.
  Onpa kauniin näköinen tuo merihanhi.
  Hienot lintukuvat!

  VastaaPoista
 2. Sen verran sähinää piti, ettei mieli tehnyt mennä aivan viereen. Harmi kun ei voinut mennä lähempää merihanhia kuvaamaan. Portit estävät venelaitureille menon.

  VastaaPoista
 3. On varmaan ollut hauskan näköistä, kun joutsen on mennyt mahaliukua eteenpäin. Näitkö taivaalla muuttavia lintuja? Tänään on mennyt meidän ylitse joutsenia, hanhia ja kurki. Lumisadepilvet kuljettaa lintuja kovaa vauhtia eteenpäin.

  VastaaPoista
 4. Viime päivinä on ollut tosiaan kovia tuulia!
  Vesi näyttää niin kauniilta, kun sininen taivas heijastuu siihen.
  Kiukkuttikohan tuo liukkaus tosiaan joutsenta, kiukuttaahan se meitäkin :) Kauniit kuvat linnuista, joutsenkuva vesitippoineen on erityisen kaunis.
  Merihanhia en ole tainnut koskaan tavata.  VastaaPoista
 5. Moikka. Tosi upeat kuvat. Joutsen on kyllä hurjan kömpelö maalla ja varsinkin jäällä. Sähinästä tuli mieleen että olitko kuin lähellä sitä.

  VastaaPoista
 6. Moikka. Aika hurjaa tuulta oli täälläkin. Välillä tulee lunta ja sit paistaa taas aurinko. Mutta aika kylmää vielä. Kuvat ovat upeat. Joutsenesta ajattelin että olisiko mukamas häiriintynyt jostain.

  VastaaPoista
 7. Kylmää tuulta on pitänyt,mutta kyllä se kevät etenee.Odottavan aika vaan tahtoo olla niin pitkää.Kivoja kuvia.

  VastaaPoista