Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 20. tammikuuta 2015

Kaisla vai ruoko - ikuisuus kysymys

Kuinka usein puhutaankaan kaislikosta vaikka ruovikko on kysymyksessä. Muutama päivä sitten lehdessä jälleen pohdittiin asiaa ja oltiin sitä mieltä, että koulussakin pitäisi kiinnittää asiaan enemmän huomiota.

Tämä on nyt sitten se ruoko :)

Nyt ruokintapaikallakin oli muutama sini- ja talitiainen. Suurin osa kuitenkin oli ympäröivissä pensaissa ja maastakin näkyi syötävää löytyvän.

Nyt näin talven ensimmäisen pilkkijän! Hyvin näkyy olevan varustautunut: on pyörää, peräkärryä ja potkukelkkaa. Kai mukana on myös köyttä ja jäänaskalit.

10 kommenttia:

 1. So beautiful winter photos, small birds are pleasant guests in January.
  Good evening to you.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti pilkkijältä löytyy myös jäänaskalit ja köysi, taitaa odottaa kunnon kalasaalista, kun on peräkärrykin mukana :)

  Sinitiainen on vaan niin söpö! Hienot kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sinne jäälle ihmeellinen veto! Tottapahan on tottunut kävijä, toiivotaan ainakin.

   Poista
 3. Kaunis ruoko.
  En ole vielä pilkkijöitä nähnyt, vaan kovasti tekisi jo mieli jäälle, mutta siellä oli viime viikon vesisateen jälkeen jään päällä vettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täytyy hyvin tuntea virtapaikat, että jäälle uskaltaa mennä näin aikaisessa vaiheessa. Vaikkakin uusi jää on sitkeämpää.

   Poista
 4. Totta puhut pilkkijästä-uhkarohkeaa kun jää tilanne on huono täntä talvena. Miten kaunis tuo sinitiainen.Itse puhun aina kaislasta...vaan voisi tietenkin opetella oiken sanan.Hyvää uutta päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joka talvi putoaa ihmisiä jäihin, ikävinkin seurauksin. Malttaisivat odottaa, kunnes jäät ovat riittävän vahvoja.
   Kaislikostahan sitä useimmiten puhutaan.

   Poista
 5. Heips.Onnittelut voitit arvonnassa, joten laitatko yhteystiedot, niin lähetän palkinnon :)

  VastaaPoista