Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Aiheena kuva

Makroviikkon ja Teemaextran aiheena on nyt kuva. Tällä kertaa lähinnä teemailun merkeissä. Kuvat omista kuvista teettämistäni kirjoista.

15 kommenttia:

 1. Aina on mielessä käynyt että pitäisi tehdä kuvista kirja kun se nykyään on niin helppoa vaan tekemättä on vieläkin!Hienoa että olet tarttunut tuumasta toimeen:)

  VastaaPoista
 2. Hienot luontokirjat, vau! Sinulla on upeita kuvia. Tuo on varma tapa tallentaa kuvat, helppokin kunhan taas vaan saisi aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Tällaisista kirjoista olen haaveillut, mutta aina se vain jäi ja jäi. Viime kesänä kovalevy meni koneesta ja ne "hienot" kuvat sen mukana. Nämä ovat arvokkaita kirjoja.

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar! Todella hyvä idea, teen itsekin, tulee harvennettua tuhat kuvaa pienempään kasaan. Taitaa olla oma elämänkerta. Pistepirkkoinkeri! Parempi madot kansien välissä kuin pöydällä!

  VastaaPoista
 5. Voi, tosi upeita kirjoja. Mä olen kanssa tuota suunnitellut, mutta en ole ajatusta pidemmälle päässyt. Ehkä tämän innoittamana tuli pieni nytkähdys toteutusta kohti. ;)

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis kokoelma luontokuvista. Näitä passaa katsella ja muistella.

  VastaaPoista
 7. Minäkin sain tuosta hyvän idean tehdä luontokuvistani kirjan. Kiitos ideasta! Kirjasi ovat tosi kauniita.
  Ainalle: Kannattaa pitää kuvat jossain palvelimella tallessa, jos oma kone sattuu hajoamaan. Kuvapalveluja on monia, minulla on tuhansia kuvia niissä tallessa. Osa on ilmasia, osa vähän maksaa. Mutta huoletonta on, kun ei itse tarvitse talletella.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikista mukavista kommenteista! Näitä kirjoja on hauska tehdä, ainoastaan kuvien valinnassa tahtoo olla valinnan vaikeus :)

  VastaaPoista
 9. Upeat kuvat kirjoista ...
  Kunhan elämä vähän tästä rauhoittuu, niin minunkin on tarkoitus ryhtyä tekemään valokuvakirjoja kuvistani

  VastaaPoista
 10. Upeita kuvia albumeissa! Vaatii aikamoista kärsivällisyyttä kuvata pieniä 'mönkijöitä'.

  VastaaPoista
 11. Suloisia ötökkäkuvia silmän kantamattomiin. Hyvä valinta! Eka karvamatokuva on ehdoton suosikkini. :)

  VastaaPoista